Galatasaray Spor Kulübü Su Sporları Şubeleri 18. Haber Bülteni
KÜREK 31.01.2013
Şampiyon Kürekçilerimiz Divan Başarı Beratı aldı
Kulübümüzün 19 Ocak 2013 Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Divan Toplantısı’nda Sezonu Şampiyonluklarla kapatan Kürek Takımımızın sporcu, antrenör ve idarecilerine Divan Başarı Beratları verildi.
———————————————
Kürek Takımımız Milli Takım Seçmelerine Katıldı
Galatasaraylı kürekçiler, 5–8 Ocak 2013 tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan Milli Takım Seçme Test Yarışları’na katıldı.
3×4000 metre üzerinden 24-26 tempo olarak yapılan seçme testlerine Erkekler 1x (Tek Çifte) ve 2- (İki Tek Dümencisiz), Kadınlar 1x (Tek Çifte) ve 2- (İki Tek Dümencisiz) tekne sınıflarında toplam 36 sporcu ile katıldık.
————————————————————————————-
Kürek Şubesi 2013 Yarış Sezonuna hazırlanıyor.
Kürek takımımız, Büyük Erkek ve Bayanlar kategorisi ile Milli Takım seçmesine katılacak beş genç sporcumuz ile Fethiye’de kamp yapmaktadır.
Kamp kadromuz; Baş antrenör Nikolay Vassilev, Antrenör Maksim Parmanov, Antrenör Gökmen Kaya, Bayan Takım Antrenörü Ana Maria Apachitei, Bayan Takım Masörü Rabia Selim nezaretinde çalışmalarını sürdürmektedir.
Kamp müdürlüğünü Kaan Şahin’ in yaptığı kampımızda bulunan sporcularımız:
Büyük Erkekler: Barbaros Gözütok, Cem Yılmaz, Ahmet Yumrukaya, Hakan Özcan, Erdem Öztürk, İsa Say, Enes Kuşku, Selman Can Buruşoğlu, Nadir Şahin, Uğur Özcan, Ferdi Balcıoğlu, Ali Numan Erus, Burak Özdemir, Melihcan Çetinkaya, Doğancan Gür, Burak Yıldırım, Sezgin Günalp, Bayram Sönmez, Onur Kayacan, Ali Rahman Herseklioğlu, Mücahit Sağlık, Cengizhan Sungurlu, Ferruh Yiğit Arın, Hüseyin Kandemir.
Büyük Bayanlar: Simge Gündüz, Anca Luchian, Geanina Zlavog, Luliana Madalina Iacop, 8 Mart 2013 tarihine kadar kampta bulunacaktır.
Genç takım antrenörü İsmail Özgür ile çalışacak genç sporcularımız: Mert Mutlu, Sergen Yüksel, Ceremy Amram, Burak Doğru, Suha Or 27 Ocak – 15 Şubat 2013 tarihleri arasında çalışmalarını Fethiye’ de sürdüreceklerdir.
04-19 Şubat 2013 tarihlerinde Fethiye’ de yapılacak Büyükler Milli Takım kampına, sporcularımızdan Burak Özdemir, Melihcan Çetinkaya, Barbaros Gözütok, Cem Yılmaz, Enes Kuşku, Hüseyin Kandemir ve Bayram Sönmez katılacaktır.
Milli Takım Seçme Yarışları:
08-09 Şubat 2013 Genç/Yıldız ( 1x/2-) Testi – FETHİYE (Açık Yarış)
3×4000 m. Su Testi / Tempo max 26-28
16-17 Şubat 2013 Büyükler ( 1x/2-) Testi – FETHİYE (Açık Yarış)
3×4000 m. su testi / Tempo max 26-28
6 Mart 2013 Tüm Kategoriler sabah 2000 m.(1x/2-), öğlen 2000 m. (1x/2-)
7 Mart 2013 Aynı yarışlar yapılacak.
Diğer Genç, Yıldız ve Küçükler 26 Ocak – 10 Şubat 2013 tarihleri arasında Kanarya Kürek Tesislerimizde kamp yapacaktır.
Antrenörler: Ömer Olgun, Gökhan Aksoy, Candaş Adıgüzel ve Çağla Yel yönetiminde kamp yapacak Genç sporcularımız: Erol Aslan, Yiğit Yetkin Erten, Atakan Ölmez, Furkan Günaydın, Berkin Giritlioğlu, Kerem Büker, Eren Çakır, Kemal Hasan Atay, Erkin Sümer, Erkam Akdaş, Arif Kaan Mutlu,
Yıldızlar: Mustafa Gazanfer, Mesut Kılıç, Ömer Günaydın, Yunus Tör, Fatih Sevli, Deniz Uğur Tatlı, İsmail Baykal, Levent Örge, Sabri Sevniş, M. Erkan Göktaş, Mert Girit, Deniz Moğulkoç, Sinan Bozkurt, Yiğit Aydın,
Genç Bayanlar: İsabella Amram, Merve Aksoy, Fatma Tezcan, Ezgi Yılmaz, Sude İdil Demir,
İpek Dinçer, Güniz Demir, Sıla Doğanay,
Küçük Bayanlar: Ayşenur Dilsiz, Elif Sağçolak.
Sporcularımıza ve Antrenörlerine çalışmalarında başarılar dileriz.
—————————————————————————————
Kürek Dünyasından
Resimde Sağdan Sola: Volker Nolte, Celal Gürsoy, Emir Turgan… (1979)
Türk Kürek Camiasının yakından tanıdığı, İstanbul’da 1979 yılında Antrenör Kursu vermiş olan ve daha sonra düzenlenen seminerlere de katılan eski Alman Kürek Federasyonu Antrenörü ve Ratzeburg Kürek Akdemisi eski eğitim görevlisi Volker Nolte, uzun yıllardır yaşadığı Kanada’da Rowing Canada Aviron Uluslar Arası Ödülü’ne layık görüldü.
Bu ödül, Volker‘in 2012 Dünya Kürek Şampiyonasında antrenörlüğünü yaptığı U23 ekibinin kazandığı madalya ile ilgili olarak verildi.
Volker ayrıca, Joy of Sculling Antrenörler Konferansında “En Başarılı Antrenör Ödülü”ne de layık görüldü.
Volker Nolte yıllardır University of Western Ontario’da eğitim görevlisi ve antrenör olarak görev yapıyor. Nolte kürek dünyasında „Kayan Dirsekli Tekne“ konseptinin yaratıcısı olarak tanınıyor. Kürek Sporu hakkında birçok araştırma ve kitap yazmış olan Nolte’nin son kitabı Rowing Faster, batı dünyasında spor akademilerinde konuyla ilgili en önemli literatür olarak tavsiye ediliyor.
———————————————————————————
Romanya’dan Özel Bir Röportaj:
Galatasaraylı Kürekçilerimiz hakkında Romanya’da yayımlanmış olan çok orijinal bir röportajı okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:
—————————————————————————–
SUTOPU
WF Spandau 04 Berlin 8-11 Galatasaray
Galatasaray Sutopu Takımı, 2012-2013 LEN Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki yedinci maçında 23 Ocak 2013 Çarşamba günü Almanya Şampiyonu WF Spandau 04 Berlin ile karşılaştı.
Belin Schöneberg Havuzu’ndaki maçı 8-11 kazanan takımımız grubunda puanını 10’a çıkartmış oldu. Gruptaki diğer maçta ise Partizan-Raiffeisen Belgrad, dört çeyreğin üçünün beraberlikle sonuçlandığı maçın üçüncü çeyreğindeki 0-4’lük performansı ile deplasmanda CSM Digi Oradea takımını 6-10 mağlup etmeyi başardı.
WF Spandau 04 Berlin 8-11 Galatasaray
Çeyrek Skorları: 2-2, 1-3, 3-3, 2-3
Galatasaray Sutopu Takımı, bir sonraki maç haftasını bay geçerken, gruptaki sekizinci ve son maçımızı 27 Şubat 2013 tarihinde kendi havuzumuzda Sırbistan şampiyonu Partizan-Raiffeisen Belgrad ile oynayacak.
——————————————————————————-
Berlin Maçımız hakkında basında çıkan haberler
Bildiğiniz gibi 2012-2013 Sezonunda ilk defa uygulanan sistemle Kulübümüz Şampiyonlar Ligi Grupları’na katılmıştır.
Ekibimiz D Grubu’nda ülkelerinin şampiyonu olan takımlarla eşleşip birbirinden zorlu müsabakalar yapmıştır. İlk 16 takım arasına girmeyi 1 maç kala garantileyip, bir sonraki adım olan ilk 8 takım arasına girmek için mücadele edeceği rakibi için hazırlanmaya başlamıştır.
Şampiyonlar Ligi’nin en önemli özelliği, Avrupa’nın en iyi takımlarının mücadele ettiği turnuva olmasıdır. Sutopu Şubemiz, Türkiye sutopu camiasına keyif verici maçları ülkemizde izlettirip, daha önce hayal gibi gözüken sporcuları Türkiye’ye getirip, ülkemizde sutopunun gelişmesine katkıda bulunmaktadır, bunun en belirgin örneği alınan başarılı sonuçlar ve basında çıkan yazılardır. Aşağıda Berlin’de Almanya Şampiyonuna karşı alınan galibiyet sonrasında iç ve dış basında çıkan yazıların bazılarını bulacaksınız:
http://www.haber3.com/turk-takimlari-avrupaya-damgasini-vurdu-haberi-1745689h.htm
http://spor.internethaber.com/spor/diger-haberler/berlinde-galatasaray-zaferi-149686.html
http://spor.haberler.com/sutopu-2-4272199-haberi/
http://www.fanatik.com.tr/sutopunda-da-aslan_3_Detail_32_292924.htm
http://ha-ber.net/index.php?option=com_content&task=view&id=21289&Itemid=0
http://www.waterpoloworld.com/News.aspx?ArticleId=4111
http://www.tagesspiegel.de/sport/wasserball-spandau-04-unterliegt-galatasaray-8-11/7679268.html
(Berlin Takımının Menajeri Peter Röhle: 1100 kişi önünde Türkiye Şampiyonuna yenilmek çok üzücü…)
———————————————————————————-
Galatasaray 6-5 CSM Digi Oradea
Galatasaray Sutopu Takımı, 2012-2013 LEN Şampiyonlar Ligi D Grubu altıncı maçında 9 Ocak 2013 Çarşamba günü Romanya temsilcisi CSM Digi Oradea takımı ile karşılaştı. İstanbul’da Galatasaray Ergun Gürsoy Olimpik Havuzu’ndaki mücadele, takımımızın 6-5’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Müsabakaya hızlı bir giriş yapan takımımız, ilk sekiz dakikalık bölümü 4-2 üstünlükle geçti. Daha kısır geçen ikinci çeyreğin sonunda devreyi 5-2 önde kapatmayı da bilen takımımız, karşılaşma sonunda 6-5’lik skorla gülen taraf oldu.
Çeyrek Skorları: 4-2, 1-0, 1-2, 0-1
Bu maç sonucunda takımımız 7 puanla 3. sıraya yerleşti. Böylece gurubunda ilk dörde girerek bir üst tura çıkma şansını arttırdı.
D Grubu’nda haftanın diğer maçında ise Partizan Belgrad, A-HID Szeged Beton’u büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın son çeyreğinde yaptığı atakla (4-1) 8-6 mağlup etmeyi başardı ve böylece grupta namağlup takım kalmadı.
——————————————————————————–
Sutopu Takımlarımızın Ocak ayında yaptığı karşılaşmalar:
Türkiye Deplasmanlı 1. Lig 1. Devre Maçları:
5 Ocak 2013 ODTÜ 2 – 25 Galatasaray
16 Ocak 2012 Galatasaray 13 – 3 Kınalıada
19 Ocak 2012 ESTİ – Galatasaray (10 Şubat 2013’e ertelendi)
27 Ocak 2012 Galatasaray 10 – 10 ASSK
——————————————————————————
Yıldız Sutopu Takımımız Sezona Farklı Skorlarla Başladı
Sutopu Yıldızlar 1. Lig 1. Devre 1. Bölüm maçları 26-27 Ocak 2013 Cumartesi – Pazar günleri İstanbul Ataköy Olimpik Havuzu’nda yapıldı.
Takımımız Cumartesi günü yapılan ilk maçta Yeşilyurt karşısında havuzdan 14 – 0 galip ayrıldı. İkinci maçımızı Pazar sabahı İYİK ile oynadık ve maçı 35 – 1 gibi farklı bir galibiyetle bitirdik. Pazar gününün diğer maçında ise ASSK ile oynadık ve havuzdan 32 – 1’lik farklı galibiyetle ayrıldık. Galatasaray Yıldızlar Sutopu Takımı, böylece 1. Lig 1. Devre 1. Bölüm’de oynadığı 3 maçta 81 gol atıp 2 gol yiyerek bu aşamayı büyük bir başarıyla kapattı.
————————————————————————–
Sutopu Takımlarımızın Şubat ayında yapacağı karşılaşmalar:
Sutopu A Takım:
10 Şubat 2013 ESTİ- Galatasaray
17 Şubat 2013 Galatasaray – İYİK
23 Şubat 2013 Galatasaray – ENKA
27 Şubat 2013 Galatasaray – Partizan (LEN Şampiyonlar Ligi Son Maçı)
Küçük Erkek 1. Lig 1. Devre 1. Bölüm Müsabaka Programı:
02.02.2013 13:00 GALATASARAY – ESTİ
02.02.2013 20:00 GALATASARAY – ANTAKYA AYK
————————————————————————————–
Şampiyon Sutopu Takımımız Divan Başarı Beratı aldı
Kulübümüzün 19 Ocak 2013 Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Divan Toplantısı’nda Sezonu Şampiyonluklarla kapatan Sutopu Takımımızın sporcu, antrenör ve idarecilerine Divan Başarı Beratları verildi.
——————————————-
YELKEN
Yelken Sömestr Kampı
Antrenörlerimiz Tora Kutoğlu, Abdullah Bağlıca ve Ufuk Karadalga yönetiminde, 26-30 Ocak tarihleri arasında Gökova Yelken Kulübünde şubemiz alt yapısında bulunan 10 Optimist ve 9 Laser sporcumuz için sömestr kampı düzenlenmiştir
———————————————————————–
Bodrum Yalıkavak’ta Yarış Hazırlığı
28 Ocak 6 Şubat 2013 tarihleri arasında Bodrum Yalıkavak’ta yapılacak olan Yarıyıl Kupası’na katılacak olan yelken takımımız Bodrum’da fırtına şartlarında yarışlara hazırlanmaktadır. Sporcularımıza ve antrenörlerimize bol şans ve başarılar dileriz.
———————————————
Campobasso Optimist Yarışları Yapıldı
4-6 Ocak tarihleri arasında Napoli’de gerçekleşen, 26 ülkeden 282 sporcunun mücadele ettiği Trofeo Marcello Campobasso Optimist Yarışları’na Türkiye, U12’de (12 yaş altı) 9, U16’da (16 yaş altı) 8 olmak üzere 5 kulüpten 17 yelkenci ve 5 antrenör ile katıldı.
İlk iki gün 4 knot’lık havada ancak birer yarış yapılabildi. Son gün olan 6 Ocak’ta ise 3 yarışın tamamı gerçekleşti. Sporcular ve hakemler, tüm olumsuzluklara rağmen yarışların tamamlanabilmesi için olağanüstü gayret gösterdi.
Napoli’de Türkiye adına en iyi dereceleri 44 sporcunun yarıştığı U12’deki beşinciliği ile Galatasaray Yelken Şubesi’nden Berkan Gedik ve 12. olan Ece Asya İkizler elde ettiler.
TROFE MARCELLO CAMPOBASSO (U12)
Planlanan 6 yarıştan 4’ü yapılabildi.
(Yarış atmasız sonuçlar)
Katılan sporcu sayısı: 44
01. Pawel Abramowicz (POL) 10-1-1-1 (13 puan)
02. Gabriele Centrone (ITA) 3-9-2-3 (17 puan)
03. Levente Laszlofy (HUN) 2-6-13-2 (23 puan)
05. Berkan Gedik (TUR / GS Yelken Şubesi) 5-14-8-6 (33 puan)
12. Ece Asya İkizler (TUR / GS Yelken Şubesi) 7-OCS-5-9 (66 puan)
21. Cengizhan Özcan (TUR / BB Bodrumspor) 29-16-OCS-4 (94 puan)
22. Derya Erman (TUR / ARM Urla YK) 33-OCS-9-8 (95 puan)
24. Deniz Binaroğlu (TUR / İYK) 28-17-20-33 (98 puan)
25. Batuhan Ardal (TUR / BB Bodrumspor) 36-OCS-12-7 (100 puan)
27. Dario Deniz Ergun (TUR / İYK) 19-24-OCS-14 (102 puan)
31. Berk Yurteri (TUR/İYK) 23-37-28-19 (107 puan)
41. Nilüfer Aldinç (TUR / BB Bodrumspor) 42-36-36-34 (148 puan)
Sporcularımızı ve antrenörümüz Tuğkan Kandemir’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz
——————————————————————————–
Başarılı Yelkencilerimiz Divan Beratı aldı
Kulübümüzün 19 Ocak 2013 Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Divan Toplantısı’nda Sezonu Birinciliklerle kapatan Yelken Takımımızın sporcu, antrenör ve idarecilerine Divan Başarı Beratları verildi.
———————————————————————————–
YÜZME
Şampiyon Yüzme Takımımız Divan Başarı Beratı aldı
20-23 Aralık 2012 tarihlerinde Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda 31. şampiyonluğunu kazanan yüzme takımı yönetici, antrenör ve sporcularına Başkan Ünal Aysal, Su Sporlarından Sorumlu Yönetici Semih Haznedaroğlu ve Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk tarafından Divan Başarı Beratları verildi.
Bildiğiniz gibi 107 kulüpten 888 sporcunun katıldığı şampiyonaya kulübümüz 113 (rekor sayıda) sporcu ile katılmıştı. Şampiyonada yüzücülerimiz 74 birincilik, 59 ikincilik ve 53 üçüncülük kazanırken 22 Türkiye Rekoru kırmışlardı.
—————————————————————————————
Hazal Sarıkaya Luxemburg’ta 2. oldu
18-20 Ocak 2013 tarihlerinde 15. Luxemburg Euro-Meet yarışlarına İngiltere’de eğitimini sürdürdüğü Plymouth Koleji ile katılan yüzücümüz Hazal Sarıkaya 50m Sırtüstü yarışında 29.91 ile 2. oldu. Hazal ayrıca 100m Sırtüstünde 1.04.95 ile 6., 200m Sırtüstünde 2.21.43 ile 6. ve 50m Serbestte 27.80 ile 19. oldu. Sporcumuzu ve antrenörünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
————————————————————————————
Kocaeli 11 Yaş Yüzme Teşvik Yarışları
26 Ocak 2013 Cumartesi günü Kocaeli Beden Terbiyesi havuzunda yapılan 11 Yaş Teşvik Müsabakalarına 8 kulüp 85 sporcu ile katıldı. Kulübümüz müsabakalara 15 sporcu ile katıldı ve 7 birincilik, 8 ikincilik ile 4 üçüncülük kazandı.
Sporcularımızı ve antrenörlerini kutlar başarılarının devamını dileriz.
Dereceye giren sporcularımız aşağıdaki gibidir:
Adı Soyadı |
D. Tarihi |
Mesafe |
Derece |
Sıra |
BATUHAN PAKER |
2002 |
50 M. SIRTÜSTÜ |
00.36.06 |
1 |
BATUHAN PAKER |
2002 |
200 M. SIRTÜSTÜ |
02.48.92 |
2 |
BELİZ NİL ÖREN |
2002 |
50 M. KURBAĞALAMA |
00.42.43 |
1 |
BELİZ NİL ÖREN |
2002 |
50 M. KELEBEK |
00.36.58 |
2 |
BETÜL ÇALIŞAN |
2002 |
50 M. SIRTÜSTÜ |
00.37.51 |
1 |
BETÜL ÇALIŞAN |
2002 |
100 M. KELEBEK |
01.29.24 |
3 |
BEGÜM ÖZDEMİR |
2002 |
200 M. KURBAĞALAMA |
03.23.06 |
2 |
BERKAY BİLİK |
2002 |
200 M. SIRTÜSTÜ |
02.54.82 |
3 |
BERKAY BİLİK |
2002 |
200 M. KARIŞIK |
02.54.82 |
1 |
DOĞUKAN EKREM UZUN |
2002 |
100 M. KELEBEK |
01.23.43 |
2 |
DOĞUKAN EKREM UZUN |
2002 |
200 M. KURBAĞALAMA |
03.09.57 |
3 |
KAAN KILINÇ |
2002 |
200 M. SERBEST |
02.41.00 |
2 |
KAAN ORHAN |
2002 |
50 M. SIRTÜSTÜ |
00.37.02 |
2 |
MELTEM TİRYAKİ |
2002 |
50 M. KURBAĞALAMA |
00.42.71 |
2 |
TAYLAN ÖZGÜR ERCAN |
2002 |
200 M. SIRTÜSTÜ |
02.41.78 |
1 |
TAYLAN ÖZGÜR ERCAN |
2002 |
50 M. KELEBEK |
00.33.49 |
1 |
YAĞIZ EFE ENGİN |
2002 |
50 M. KURBAĞALAMA |
00.41.27 |
2 |
YİĞİTHAN TOKMAKTEPE |
2002 |
50 M. KELEBEK |
00.36.30 |
3 |
YİĞİTHAN TOKMAKTEPE |
2002 |
50 M. SERBEST |
00.31.86 |
1 |
——————————————————————————–
Yüzme Kulüp Rekorları Güncellendi
Kulübümüzün Resmi WEB sitesinde yer alan Kulüp Rekorlarımız sayfası güncellendi:
http://www.galatasaray.org/susporlari/pages/yuzmekuluprekor.php
——————————————————————————-
12.01.2012 Tarihinde İbrahim Cevahir, Sarıyer Belediyesi Spor Tesislerinde Han Batur Yüzme Kulübü tarafından düzenlenen şenliklere Galatasaray Veteran/Master Yüzme Takımı olarak katılan sporcularımız ve sonuçları aşağıdadır.
Rabia Sevil Gemicioğlu, Banu Vahapoğlu, Renin Gemicioğlu
Murat Özüak, Ömer Uğur, Harun Güran, Ali Camat, Ali Mehdi, Osman Zengin.
Bayanlar bireysel 5 kayıt, 5 birincilik ve 1 bayrak birinciliği
Erkekler bireysel 6 kayıt, 7 birincilik ve 1 bayrak birinciliği
Masterlarımızı kutluyoruz.
—————————————————————————-
Resim1:
1924 yılında tarihimizde ilk olarak yayımlanan Denizcilik Şubesi Raporunun kapağında eski harflerle GS amblemi (1923 yılında Lise1 öğrencisi 74 Ayetullah Emin tarafından çizilmiştir) ve amblemin içinde zarif bir İki Çifte Dümencili teknesi silüeti vardır.
Derginin kapağında şunlar yazılıdır:
Galatasarayı Terbiye-i Bedeniyye Kulübü
Tarih-i Tesisi 1321 (1905)
Denizcilik Şubesi Raporu 1339 (1923) ve 1340 (1924) seneleri.
İstanbul Vatan Matbaası
Resim2:
1955 yılı İçtimai Kısım İdare Komitesi, Baş Kaptan ve Lokal Müdürü:
Soldan sağa : Orhan Batı, Demirtaş Draman, Fethi Kayalı, Adnan Ahıska, Sadi Başak, Ali Ünlü, Lütfü Abay
Arka planda duvarda asılı olan ahşap tabela üzerindeki resim, tarihimizde 1924 yılında basılan ilk Denizcilik Şubesi Raporu’nun kapağındaki amblemin modern harfler kullanılarak çizilmişidir.
Görüntü 1955 yılında Bebek’teki Kürek Lokalinde alınmıştır. Bebek Kayıkhanesi iki sene sonra Kuruçeşme’deki Galatasaray Adasında yapılan yeni yerine taşınmıştır.
Bu ahşap tabela 1968 yılına kadar Galatasaray Adasındaki kayıkhanemizde Emin Hoca’nın tamir tezgahının üstünde asılı durmuştur.
Galatasaray Susporları “Tarihten Bir Yaprak” bölümüne katkıda bulunmak isterseniz çok seviniriz. Yayınlanmasını istediğiniz resim ve bilgileri aşağıdaki e-mail adresine gönderebilirsiniz:
—————————————————————————-
BİLGİLENDİRME:
Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı 16 Ocak 2013 Tarihinde Yapıldı.
http://galatasaraydivankurulu.com/2013/01/29/16-ocak-2013-divan-kurulu-tutanagi/
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15751.php
——————————————————————–
Ocak Ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı 19 Ocak 2013 Tarihinde Yapıldı.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15779.php
——————————————————————-
Divan Kurulu toplantıları Arşivi Hizmetinizde
2012 yılında yapılan tüm Divan Toplantıları Tutanaklarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:
http://galatasaraydivankurulu.com/
——————————————————————
Galatasaraylı Sporcular Derneği haber ve etkinliklerini aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz:
http://www.facebook.com/#!/groups/432917256731770/
——————————————————————-
Eski Susporları Bültenleri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:
http://gssusporlari.wordpress.com/
——————————————————————-
NOT: Bu Bültenleri almak istemiyorsanız susporlari@galatasaray.org adresine konu bölümüne NO yazılı bir boş mail atmanız yeterlidir.
Celal Gürsoy
SU SPORLARI İLETİŞİM KOORDİNATÖRÜ
——————————————————————
Bir Cevap Yazın